Brian Hass Mølleskov genudsatte en laks på ca. 90 cm

Brian skriver i sin fangstrapport:
Var i dag en tur i Ribe å, efter et par ture uden så meget held, valgte jeg i dag at skifte til en FC Spinner special, med en lille str 8 krog for at se om de forsigtige nap jeg før havde haft, måske kunne blive til fast fisk med en mindre krog.
I Ribe å kastede jeg spinneren over til modsatte brink ved et strømlæ, og der stod der en meget fin fisk som tog spinneren i noget der mindede om et lille bundhug. Fisken gik meget dybt og viste sig ikke i starten, da jeg kunne mærke det var en god fisk efterhånden og den ikke viste sig, tænkte jeg at jeg havde fået fat i en rigtig fin størrelse havørred.
Da jeg så endelig så en side, kunne jeg se at det var en rigtig fin laks!
Efter landing kunne jeg måle den til ca 90 cm. Den blev fanget på en sort/gul FC Upstream i 16 gram

Comments are closed.